Jpg pilluu

jpg pilluu

No, voin sanoa että ihan hyviä neuvoja, mielummin noita neuvoja noudattavan seurassa roikkuisin. Silti melkoisen itsestään selviä ohjeita, tarkoitettu Jarmolle 22v. Kummiskin se luonne on tärkeämpi. D Parempi tollanen omasta ulkonäöstään ja terveydestään huolehtiminen pillun saannin keinona, kuin limaiset lääppimiset kännissä. Kyllä noilla vinkeillä lähes jokaisesta keskivertopojusta saadaan karismaattinen mies. Vaikka ei naista saisikaan, niin kyllä esim.

Itse tosin pidän miehellä pitkästä tukasta ja leukaparrasta, mutta mä en taidakaan kuulua tuollaisten miesten kohderyhmään. Olihan tuolla hyviäkin neuvoja joita miehet vois oikeasti opetella mutta silti eihhhh D:.

En jaksanu lukee ihan kaikkee mut kuulosti ihan hyvältä. Ahahaha, tässä oli hyviä juttuja: Mutta ihmisiä onkin erilaisia, eiköhän suurinpiirtein kaikille riitä ottajia. Luin vain tuon ulkonäkö osuuden, mutta vaikka jokaisella on oma makunsa niin tuohon on aika hyvin kuitenkin kiteytetty ohjeet siistiin ja tyylikkääseen ulkomuotoon joka antaa hyvän vaikutelman muille.

D Sen osalta ainakin toimisi. Mun silmä juuttu siihen kohtaan, joka meni jotenki näin: Eih huoh taas näitä. Munkin mielestä suurin osa oli ihan asiaa. Tietenkään kaikki ei tykkää lyhythiuksisista miehistä, mutta melkein laskisin pitkätukkasista tykkäävät vähemmistöön. Mitään tutkimusta en ole sen enempää tehnyt, mutta näin uskon.

Jutussa oli hyvin otettu muutkin asiat huomioon, kun vain ulkonäkö. Muutenkin ''säännöt'' oli tollasia ihan yleispäteviä, kuten ''älä haise paskalta'' ja ''pidä naamasi freesinä, eikä siltä että näytät haulikolla räiskityltä''. Multa ei ainakaan heru pillua jos joutuu hakemaan siihen vinkkejä ylilaudalta. Oon samaa mieltä, suurelta osin: Noihan oli just mahtavat ohjeet, odotin jotain perus alfa-paskaa. D hyviä vinkkejä tossa mun mielestä oli. En jaksa availla tuollaista, jos pitää zoomailla jotain pikselimössöä.

Enpäs jaksanutkaan linkata isompaa kuvaa, jokainen joka osaa käyttää vähänkään intranettiä osaa etsiä isomman kuvan itse. En todellakaan haluaisi puvuntakkiin pukeutuvaa sivistynyttä alfaurosta. Rakastan omaa, tavallista mutta silti niin omanlaistansa poikaystävääni, joka tietää kebun voittavan luksusravintolat Hyvät oli ohjeet minustakin, erityisesti tykkäsin siitä että oli käsitelty muutakin kuin ulkonäköä.

Ja toisten etenkin naisten, jotkut miehet tuntuu latistavan kaiken mitä nainen päästää suustaan mielipiteiden ja maun lyttääminen on äärimmäisen perseestä ja tekee ihmisestä - sukupuolesta riippumatta - helvetin epäviehättävän. Itse asiassa noilla ulkonäkövinkeilläkään ei mulle itselleni ole niin väliä, paitsi hygieniaosuudella, jos mies on kohtelias ja fiksu.

Enkä tarkoita kohteliaalla sellasta joka rynnistää avaamaan aina naiselle oven tai heittää takkinsa kuralätäkköön jottei naisen tarvitse kastella kenkiään. Enkä fiksulla puolestaan mitään korkeakouluopintoja. Kyllä te tiiätte selittämättäkin, toivottavasti: Miksei kehoteta menemään vittu töihin?? Koska suomalaiset naiset eivät pidä työssäkäyntiä minään toisin kuin esim. Just jonku akneihon hoitamiset yms. Mut oman mielipiteen mukaan ainaki noi vikat kohat ja sosiaalisen puolen jutut yms, oli hyviä: Ei noi nyt ihan paskoja vinkkejä ollut, mutta näin ihonhoidosta tietävänä tai ainakin niin luulevana pisti silmään tuo aknevinkki.

Ihotautilääkärillehän pitäisi mennä jos finniä pukkaa kokoajan, ei siihen mitkät usein pesemiset auta. Niin no varmaan, mut oon kuullu et kuulemma sattuu silti.

Voi olla et tarkotetaan sitä leikkausten jälkeistä aikaa. Kuulemma paljon kuitenkin sattuu. Naurahdin otsikolle, oli kuin mun suusta. En ole koskaan harrastanut seksiä valosassa sillä häpeän pilluni ulkonäköä niin paljon.

Harva mies myöskään haluaa panna mua toista kertaa, liekö sitten tuo pimeys syynä, mutta veikkaan että pilluni ulkonäkö on myös yksi suuri syy. Sitten sinun täytyy vaihtaa sukupuolta.

Onneksi sillä voi tehdä muutakin kuin katsella. Miten ne miehet näkee sun pillusi, jos kerran pimeässä touhuatte? Oikeesti tytöt rumia pilluja ei ole olemassakaan: Tähdennän nyt että vaikka olenkin mies niin kommentissani ei ole mitään pervoa. Tää keskeustelu vaan kiinnitti huomion niin, kyllä.

: Jpg pilluu

Couple suomi seksi videot 64
Jpg pilluu Seksiä oulu katsastuskonttori hämeenlinna
Ilmaiset aikuisviihde videot anetta keys escort Kuulemma paljon kuitenkin sattuu. Kyllä te tiiätte jpg pilluu, toivottavasti: No, voin sanoa että ihan hyviä neuvoja, mielummin noita neuvoja noudattavan seurassa roikkuisin. Ja miksi miehiltäkin ns. Voin täydellä varmuudella sanoa että sun pimpissä ei oo mitään vikaa. Sitä paitsi, sellaiset pillun perässä juoksevat pukumiehet on helvetin luonne leijona isotissi. D Monen pojan pitäis lukea toi, ihan vaan että tietäs miten näyttää siistiltä.
jpg pilluu Melkeen sama jos täällä jotkut Demut alkais kertoo meille muille et miten pukeudutaan dildo perseeseen sex mummo miltä pitää näyttää. Kyllä te tiiätte selittämättäkin, toivottavasti: No, voin sanoa että ihan hyviä neuvoja, mielummin noita neuvoja noudattavan seurassa roikkuisin. Stop, voin vastata saman tien: Lopetin siihen ja silmiä kirvelee, koska sitä mukkaa kun tekstiä suurentaa, se menee myös jpg pilluu.

En todellakaan haluaisi puvuntakkiin pukeutuvaa sivistynyttä alfaurosta. Rakastan omaa, tavallista mutta silti niin omanlaistansa poikaystävääni, joka tietää kebun voittavan luksusravintolat Hyvät oli ohjeet minustakin, erityisesti tykkäsin siitä että oli käsitelty muutakin kuin ulkonäköä.

Ja toisten etenkin naisten, jotkut miehet tuntuu latistavan kaiken mitä nainen päästää suustaan mielipiteiden ja maun lyttääminen on äärimmäisen perseestä ja tekee ihmisestä - sukupuolesta riippumatta - helvetin epäviehättävän. Itse asiassa noilla ulkonäkövinkeilläkään ei mulle itselleni ole niin väliä, paitsi hygieniaosuudella, jos mies on kohtelias ja fiksu. Enkä tarkoita kohteliaalla sellasta joka rynnistää avaamaan aina naiselle oven tai heittää takkinsa kuralätäkköön jottei naisen tarvitse kastella kenkiään.

Enkä fiksulla puolestaan mitään korkeakouluopintoja. Kyllä te tiiätte selittämättäkin, toivottavasti: Miksei kehoteta menemään vittu töihin?? Koska suomalaiset naiset eivät pidä työssäkäyntiä minään toisin kuin esim. Just jonku akneihon hoitamiset yms. Mut oman mielipiteen mukaan ainaki noi vikat kohat ja sosiaalisen puolen jutut yms, oli hyviä: Ei noi nyt ihan paskoja vinkkejä ollut, mutta näin ihonhoidosta tietävänä tai ainakin niin luulevana pisti silmään tuo aknevinkki.

Ihotautilääkärillehän pitäisi mennä jos finniä pukkaa kokoajan, ei siihen mitkät usein pesemiset auta. Eli antibiootteja tai roakuuri käteen. Mitä tulee vaate- ja tukkavinkkeihin niin noi oli silleen kivasti "yleissiistejä" vinkkejä eli aivan varmasti parempia kuin joku kulahtanut huppari, mutta jos mut haluaa saada niin tatuoinnit ja puolipitkä tukka kyllä voittaa heh: D Ei tuo nyt kuitenkaan mikään maailman paskin ohjelista ollut, vähän ehkä yksinkertainen ja persoonaton, mutta tumpeloillehan tuo olikin tarkoitettu.

Noinhan se menee ah mixi kaikki pojket ei oo niin fixuja et noudattais tota xD vanixen miesihannehan toi. Kyllähän se ruokavalio ja pesu auttaa perusjanttereita mut ehkä ne kunnon hormoniaknenaanat tajuaa itestään mennä ihotautilääkärille. Multa löytyy kyllä piereskelevä, ripulia paskova, roteva, tietokonepelejä pelaava mies joka haiskahtaa puolet ajasta rehdiltä paskalta. Seksi on mahtavaa, voi kokea villeimmätkin fantasiansa, osaa yllättää ja käyttäytyä asiallisesti.

Hellyyden puutetta ei tule, ja aamupalakin tuodaan joka aamu sänkyyn ennen kuin oma pelirundi alkaa, tietysti pusun ja halin kera. Läppä lentää, ja eipä sitä romantiikkaakaan puutu. Miksei vain voi olla oma itsensä? Tuo tuntuu jo siltä kuin miesten täytyisi muuttua naurettavaksi Ken-nukeksi. Ja miksi miehiltäkin ns. Miehen pitää olla mies, eikä mikään kenkiänsä kiillotteleva pikku swägetiswäg joka laittelee tukkaansa tunnin.

Se totuus kyllä sieltä paljastuu ajan myötä. Sitä paitsi, sellaiset pillun perässä juoksevat pukumiehet on helvetin oksettavia. No en jaksanu lukee sitä kokonaa, mut oon ite sitä mieltä et vaikka joku jätkä olis tollanen mitä tuolla ohjeistetaan nii en silti välttämättä kiinnostuis vaan saattaisin kävellä sen ohi sen hipsterkaverin luo tai mitä tahansa tollasta vois tapahtua koska noi ohjeet vaikuttaa siltä, että laitetaan tota tavotteleva henkilö näyttelemään.

Kyllä mua ainakin kiinnostaa enemmän se aito, omaitsensä oleva tyyppi siinä vieressä kun se feikkaava äijä jolla on vaa naisten saanti perimmäisenä tavoitteena. Ja eihän se lihaksikkuus ja sellanen Classy- tyyli kaikkia ees miellytä mitä noi kaikki jätkät ei tuolla taida tajuta. Melkeen sama jos täällä jotkut Demut alkais kertoo meille muille et miten pukeudutaan ja miltä pitää näyttää.

Tulee vähän mieleen Hitler ja sen ajatus täydellisistä ihmisistä mut vähän kevyemmällä levelillä Joo ja sanon jo nyt että tää on taas se miten mä aattelen ton lukemani tekstin perusteella enkä sano et toi noita ohjeita noudattava jätkä ois heti feikkaaja, vaan kyllähän jotkut ihmiset vaan on sellasia jotka pukeutuu tai käyttäytyy tolleen ilman et joku toinen netissä kertoo sitä niille ensin.

Ja jos joku rassukka tuolla nyt on tosissaan lukenu ton tekstin ja pistäny vipinää töppösiin ja muuttunu "Alfaks" nii sillä pitää olla se joku juttu mikä kiinnittää huomion. Vähän niinku pilkettä silmäkulmassa u know, että siitä voi tosissaan kiinnostua ihmisenä eikä vaan mallinukkena.

Musta toi koko homma oli aika totta: D Monen pojan pitäis lukea toi, ihan vaan että tietäs miten näyttää siistiltä. Toki nuo treenijutut yms ei nyt iha tarvitse mennä noin, mut pukeutumisvinkit oli aika hyviä: Ohjehan on käsittääkseni tehty hikkyille tai muuten vain täysin sosiaalisesti tumpeloille herrasmiehille, jotka kovasti haluaisivat tyty-yden.

Etusivu » Keskustelut » Keho » Vihaan pilluani. Enkä voi edes mennä leikkauksii koska ne kuulemma sattuu ihan järkyttävästi ja lopulta tekee koko alapäästä tunnottoman. Niin no varmaan, mut oon kuullu et kuulemma sattuu silti. Voi olla et tarkotetaan sitä leikkausten jälkeistä aikaa. Kuulemma paljon kuitenkin sattuu. Naurahdin otsikolle, oli kuin mun suusta. En ole koskaan harrastanut seksiä valosassa sillä häpeän pilluni ulkonäköä niin paljon.

Harva mies myöskään haluaa panna mua toista kertaa, liekö sitten tuo pimeys syynä, mutta veikkaan että pilluni ulkonäkö on myös yksi suuri syy. Sitten sinun täytyy vaihtaa sukupuolta.

Onneksi sillä voi tehdä muutakin kuin katsella. Miten ne miehet näkee sun pillusi, jos kerran pimeässä touhuatte? Oikeesti tytöt rumia pilluja ei ole olemassakaan:

Jpg pilluu -

Tää keskeustelu vaan kiinnitti huomion niin, kyllä. Tarviiko edes sanoa mitä mieltä