Pikapano vapaat naiset

pikapano vapaat naiset

Tilastossa on paikkakuntia, joissa sukupuolijakauma on vieläkin suurempi kuin Uudessakaarlepyyssä. Nämä paikkakunnat ovat kuitenkin sen verran pieniä, että muutama ihminen riittää keikauttamaan tilastoa. Palmin mukaan Uudenkaarlepyyn epäsuhtaista sukupuolijakaumaa ei selitä ainakaan muuttotappio, sillä väkiluku 7 on pysynyt kaupungissa jo vuosia samalla tasolla.

Työttömyysprosentti on 4,6, mutta paikkakunnan työpaikat maataloudessa, turkistarhauksessa ja hiomapaperitehtaassa voivat Palmin mukaan viehättää enemmän nuoria miehiä kuin naisia.

Varsinaiseksi syyksi miesvaltaisuuteen Palm arvelee koulutusta. Tuntuma on, että Uudenkaarlepyyn lukiossa opiskelee enemmän tyttöjä kuin poikia.

Naiset muuttavat, miehet käyvät armeijan Tutkimustulokset vahvistavat Marja Palmin havainnon ylioppilastyttöjen katoamisesta Uudestakaarlepyystä ja monilta muilta paikkakunnilta.

Lainialan mukaan nuoret naiset muuttavat pois paikkakunnalta samaan aikaan, kun samanikäiset miehet suorittavat ase- tai siviilipalvelusta. Tämän vuoksi monilla paikkakunnilla on erityisen paljon 20—vuotiaita miehiä, koska kaikilla miehillä ei ole armeijan tai siviilipalveluksen jälkeen opiskelupaikkaa, mihin mennä. Kartalta näet eri kuntien nais- tai miesvaltaisuuden.

Pinkit kunnat ovat naisvaltaisia, sinisissä miehiä on naisia enemmän. Mukaan on laskettu 20—vuotiaat yksin asuvat. Kuntaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot. Ota kantaa Oletko ilman kumppania? Moni sairastaa psoriasista tietämättään —.

Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Kolumbiassa presidentinvaalit etenevät toiselle kierrokselle. Viiden tähden liikkeen puheenjohtaja haluaa Italian presidentille virkarikossyytteet.

Bush joutui takaisin sairaalaan. Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin. Sisäministeriö suosittaa liputusta maanantaiksi: Suomen lippu täyttää vuotta. Nämä " karille ajautuneet" suhteet ovat tehneet naisista katkeria ja kyynisiä joiden kanssa suhteen luominen on vaikeaa tai peräti mahdotonta.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No kirjoituksesi perusteella minä 40v. D Ei kylläkään ole haku päällä, joten kirjoituksesi ei loukkaa minua mitenkään ; Olen minäkin pettynyt Suomalaisiin miehiin, aika monestikin mutten silti ole teitä haukkumassa vaan elelen mielummin yksin ja olen teille kaverina.

Olen huomannut, että elämä on paljon mukavampaa kun ei tarvi hampaat irvessä etsiä miestä vaan se, että keskityn omaan elämääni, kera ystävät joihin kuuluu myös miespuoliset ystävät: Minulla ei ole tapana naida ystävien kanssa, jos sinulla se menee niin Suurin ongelma nykynaisissa on En vain käsitä miten niin harhainen käsitys naisilla on omasta painostaan ja vartalostaaan.

Toisaalta normaalivartaloisimmilla ja hoikilla naisilla joilla on kysyntää on niin kovat odotukset miehelle ja heistä niin kova kilpailu että ei siihen soppaan oikein jaksais ryhtyä. Pitäisi iskemällä iskeä naista ellei tätä tapaa Arkipulla suhteita en jaksais kyllä millään ja vaikea on muutamalla kandidaatille ollut selittää etten ole tuollainen ihminen enkä heistä löydä sen takia mitään mielenkiintoista.

Jos puheen aiheet liikkuu tanssiin tähtien kanssa, mitä tänään syötäisiin ja leivottaisiin sekä joskus harvoin jossain "on se elämä ihmeellistä kun tuokin juttu sattui" tyyppisillä pintatasoilla niin en ymmärrä mitä yhteistä meillä voisi olla. Seksikin maistuu moisen ihmisen kanssa aivan puulta lopulta vaikka olisi erityisen hyvännäköinenkin nainen. Se ei tarkoita että pitää olla jännittävä jne.

Mutta suurin osa naisista tuntuu liikkuvan tuolla joko suu mutrussa tai tekoylipirteä hymy päällä tai sitten pahimmassa tapauksessa asenteella jossa millään mukaan luettuna ihmissuhteet ei ole mitään väliä, kunhan pelehditään ja tunteillaan koska elämähään ja vaikka seurustelua ei pidä ottaa tosissaan! Toisin sanottuna joko ollaan vakavia arki-ihmisiä tai sitten ei oteta mitään tosissaan. En ole tosissaankaan huolissani että on vapaita naisia jos ei ole soveliaita.

En ymmärrä oloa parisuhteissa joita olen nähnyt läheltä ulkopuolisena jossa olo on sellaista kun on. Ei se pelkkä seksi, toisen läsnäolo ja läheisyys riitä.

Ehkä joillekin riittää, minulle ei. Etsin liikaa tietysti naisen persoonaa ja Suomessahan sellainen on OUT ellei se tarkoita että pitää olla sitten sairalloisen räväkkä, ylisosiaalinen ja itsekeskeinen pissapää.

Pari päivää sitten otsikoissa oli uutinen, että kaksi kolmasosaa suomimiehistä on ylipainoisia ja naisista puolet! Naiset ovat pakostakin tottuneet pullapoikiin, koska enemmistö miehistä on läskejä, mutta totta maar, minä uskon, kun sanot, että suomalaisten naisen paino on suomalaisille miehille ongelma!

Ei ole naisen etsintä käynyt mielessä, mutta slaavimiehelle olisi tilausta Suomalaismiehen temperamentti ei sovi minulle. Luulin että hyvä koulutus ja siistit elämäntavat, kohteliaisuus, kiltteys naista kohtaan, luotettavuus, positiivinen asenne naiseen ja elämäään, monipuoliset harrastukset, humaanisuus, pidän lapsista, eläimet ovat söpöjä- autaisivat tässä parisuhde shakissa, mutta aina vaan vedän lyhyen korren naisen kiinnostuksen saamisessa.

Tarviin paremman konseptin tarjoilla itseni. Ongelmakseni alkaa tulla Suomen parisuhde kulttuuriin sopimattomuuteni nyt, en aijo vähään aikaa baareissa käydä, joten kumppaniin haku on siis aika heikkoa. Toki livenä teen aloitteen iisistikkin, jos siihen vasta signaalia naiselta saisin. Luulin naiivisti että minun supliikin vaillinaisuus kompensoitusi jotenkin "elämän muilla osilla". Eli työtön eppunormaali-mies risoissa farkuissa kalja salkkuineen on laadukkaampi kunhan osaa iskeä haluamansta naisen.

Näin karrikoidusti se on totta. En väitä että naisen ansaitsen kuin sormia napsautan. Mutta hitto vie on jotain vikaa jos ei edes mahdollisuutta saa kiinnostavalta naiselta. Myös tässä 30vee--luokassa naisilla on perheet pitkän parisuhteen jälkeen.

Ne joilla on pitkä ura vain sinkkuna omaa yleensä NIIN utopistiset vaatimukset miehelle että tuskin täytän niitä saappaita miehenä. Yh-nainen kyllä sopii minulle, mutta mä olisin taas se mitta keppi sille naisen exälle mihin mun jutut kuitenkin verrataan. Kestän sen, mutta onko sille vaihtoehtoja? Nuorempi lapseton sinkkunainen on toki unelma. En sano että naisten laatu on huono, en varmasti. Mutta kun ne vaatimukse ei näytä puolin ja toisin natsaavan, sen olen nyt jo nähnyt.

On käynyt mielessä kumppanini etsiminen muualta kuin Suomesta. Olen jo varovasti asiaa tutkinut, ja se nettideittaus on yhtä helppoa mulle englanniksi minusta kiinnostuneen naisen kanssa kuin että suomeksi-kotimaisen "emmää-nyt-tiijä-haluunko"-naisen kanssa suomeksi.

Virossa juopporetku-mies on naiselle perheen päänä major Turn-off, sellainen mies ei ole jännittävä eikä hänta monikaan nainen siellä ota ristikseen! Kai kuka tahansa ennen seurustellut voi vertailla entisiinsä, jos niikseen tulee..? Yhäreillä usein elämänkokemusta enemmän, prinsessamaisuus ym. Ihan sama kuinka siistit tai kalliit. Kiitos mielenkiinnosta kenkiäni kohtaan: D Ehkä siis kaivan saksalaiset para-maiharit kaapistani jälleen esiin. Toki voi vertailla exiinsä, jopa minä teen sitä ajatuksissani tietysti..

Kukapa haluaisi tehdät samat virheet kahteen kertaan? Mutta silti niin usein käy, vaikka niitä tahtoisi välttää. Pitää siis tunnistaa tilanteet ajoissa ja reagoida oikein. Yhäri nainen on minusta inhimillisempi poikaystävä kanditaattia kohtaan kuin lapseton sinkku yliopisto-neiti tää-on-upeeta-haaveineen. Jopa minä tiedän tämän, mutten yleistä että kaikki naiset ovat näin. Suomalaisten miesten laatu on todella huono. Kannattaa hakea vaimo ulkomailta, kielimuurin takia eivät ymmärrä pitkään aikaan, millaisesta natisijasta on kysymys.

Vakavasti; minne on kadonnut suomalainen sisu-mentaliteetti? Ne geenit, jotka ovat raivanneet ja rakentaneet maan, taistelleet itsenäisyyden puolesta? Ehkä minäkin lähden ulkomaille. Ei Sisu kannata enää. Nykyään pitää antaa nopeasti jännittävä, ihana vaikutelma. Sen perusteella rakennetaan suhde ja toivotaan että se kestää. Feminismi on tappanut sen sisu-mentaliteetin. Miksi mies sisuilisi, kun naisilta ei enää heru arvostusta tai kiitosta, vaan ainoastaan syyllistämistä.

Voisin kuvitella, että asia on toisinpäin. Kulttuurimme ei näköjään ole kovin ratkaisukeskeinen? Tärkeintä olisi unohtaa kuka ja mitä, ja mieluummin keskittyä siihen, miten tilanne saadaan korjattua. Hyvä synnyttää lisää hyvää. Pahaa tuskin kukaan tarvitsee lisää. Mutta oma on valintasi. Onpa hyvinkin, ja takana kolmen vuoden seurustelu venäläisnaisen kanssa joka päättyi "sopu"eroon toissa kesänä. Oli ensimmäinen toisesta kulttuurista oleva seurustelukumppani, joten turha riehaantua.

Suomi täynnä häiriintyneitä itseään inhoavia, heikosta itsetunnosta kärsiviä naisia, jotka eivät osaa sanoa EI kaikenmaailman pillunvonkaajille, vaan suostuvat näiden nussittavaksi ja sitten eivät ymmärrä miksi joku kunnollinen mies ei kelpuuta heitä parisuhteeseen, Kunnolliselle miehelle ei kelpaa suhteesta toiseen hyppivät hupakot!

No kunnon naiset eivät huoli tuollaista kielenkäyttöä omaavaa miestä, joten luokittelen sinut Suomalaiseksi idiootti-mieheksi jota en koskaan huolisi. Ulkkis miehet ovat parempia, eivät juo, pitävät naista hyvänä, ovat MIEHIÄ eivätkä inise tasa-arvosta siksi kun eivät jaksa tehdä miesten hommia vaan sysäävät naisille kaiken "tasa-arvon" nimeen.. No, mikäs se sieltä ilmestyi? Ei kai vaan nainen joka ei osaa sanoa EI! Nämä ulkkismiehet eivät inise tasa-arvosta, koska eivät todennäköisesti ole sellaisesta koskaan kuulletkaan.

Suomalaisen miehen juomattomuus on täysin turn-off naisille! Nimimerkillä 10vuoden raittius takana. Jos sä isket naisena minut ja olet kunnollinen parisuhteeseen niin vien mukisematta roskikset ja kuskaan lapset tarhaan yms. Laatu aikaa sulle enemmän. Se nyt on totuus, että suuri osa Suomalaisista miehistä juo enemmän kuin laki sallisi ja nämä perinteiset perhearvot ovat kadonneet miesten ajatuksista tasa-arvoon vedoten.

Miehet inisevät, etteivät maksa sitä surullisen kuuluisaa kahvikuppostakaan naiselle ja ulkkismies ei antaisi kuuna päivänä naisen maksaa sitä, se olisi loukkaus miehelle. Minä osaan sanoa ei, ei ole ongelma minulle, en harrasta satunais-suhteita, te miehet kun luokittelette naisen heti "helppoon" naiseen jos tämä arvostaa ulkomaalaisia miehiä enemmän, sitä kun ei saa sanoa ääneen. Enkä ymmärrä sitä olettamusta, että miesten pitäisi ryypätä??

Ehkä jossain teini-piireissä, tuo ajatus on tuotu esille, mutta harva kunnollinen aikuinen nainen joka siis ei itse ole mikään juoppo, tahtoo miehen joka juopottelee. Pieni vinkki kaikille teille jotka tätä jauhatte täällä. Päivä vaihtuu, viikko vaihtuu, kuukausi vaihtuu, vuodet vaihtuu Vain vaatimustasonne ja katkeruutenne kasvavat.

Miehet hakevat syytä naisista ja naiset miehistä Itsessähän ei ole mitään pienintäkään epäkohtaa ja vastakkaisen sukupuolen pitäisi siksi täyttää kaikki täsmävaatimukset. Tavallistakin tavallisemmasta suomalaisesta puusta veistetty mies.

Siis ulkonäöllisesti massasta erottumaton, tyypillisen suomalaiseksi "mieheksi" kasvatuksen saanut jöröjukka. Mies jonka kaikki kommunikointi on kaksikymppiseksi asti ollut poikaporukassa autoista, armeijasta ja metsästyksestä ym. Naisista puhuminen ollut pelkkää panosontaa ja ulkonäkökakkaa. Tämä huomiota herättämätön mörököllipä huomaa vuotiaana olevansa edelleen ilman naista ja laittaa ilmoituksen vaatimuksineen. Olen rehti ja reilu, tavallinen suomalainen mies.

Etsin vuotiasta täysin kokematonta seksipetoa.

pikapano vapaat naiset Miksi mies sisuilisi, kun naisilta ei enää heru arvostusta tai kiitosta, vaan ainoastaan syyllistämistä. Ne joilla on pitkä ura vain sinkkuna omaa yleensä NIIN utopistiset vaatimukset miehelle että tuskin täytän niitä saappaita miehenä. Automaattiaseen äänet säikäyttivät asukkaat Espoossa — alkuperäksi paljastui jääkärien sotaharjoitus 3: Jos ei tätä ymmärrä niin ehkä kannattaa miettiä uudelleen. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Pikapano vapaat naiset -

Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: En väitä että naisen ansaitsen kuin sormia napsautan. Automaattiaseen äänet säikäyttivät asukkaat Espoossa — alkuperäksi paljastui jääkärien sotaharjoitus 3: Mistä sokkotreffeillä on kyse? Ei mitään syvempää vain pintaa ja tuntuuko just nyt hyvältä itsestä. Toisin sanottuna joko ollaan vakavia arki-ihmisiä tai sitten ei oteta varatut miehet stockholm escort tosissaan. Yh-nainen kyllä sopii minulle, mutta mä olisin taas se mitta keppi sille naisen exälle mihin mun jutut kuitenkin verrataan.

Tilaston tiedot ovat viime vuodelta. Kaikki yksin asuvat eivät tosin ole sinkkuja. Tilastossa on paikkakuntia, joissa sukupuolijakauma on vieläkin suurempi kuin Uudessakaarlepyyssä. Nämä paikkakunnat ovat kuitenkin sen verran pieniä, että muutama ihminen riittää keikauttamaan tilastoa. Palmin mukaan Uudenkaarlepyyn epäsuhtaista sukupuolijakaumaa ei selitä ainakaan muuttotappio, sillä väkiluku 7 on pysynyt kaupungissa jo vuosia samalla tasolla.

Työttömyysprosentti on 4,6, mutta paikkakunnan työpaikat maataloudessa, turkistarhauksessa ja hiomapaperitehtaassa voivat Palmin mukaan viehättää enemmän nuoria miehiä kuin naisia. Varsinaiseksi syyksi miesvaltaisuuteen Palm arvelee koulutusta. Tuntuma on, että Uudenkaarlepyyn lukiossa opiskelee enemmän tyttöjä kuin poikia. Naiset muuttavat, miehet käyvät armeijan Tutkimustulokset vahvistavat Marja Palmin havainnon ylioppilastyttöjen katoamisesta Uudestakaarlepyystä ja monilta muilta paikkakunnilta.

Lainialan mukaan nuoret naiset muuttavat pois paikkakunnalta samaan aikaan, kun samanikäiset miehet suorittavat ase- tai siviilipalvelusta.

Tämän vuoksi monilla paikkakunnilla on erityisen paljon 20—vuotiaita miehiä, koska kaikilla miehillä ei ole armeijan tai siviilipalveluksen jälkeen opiskelupaikkaa, mihin mennä. Kartalta näet eri kuntien nais- tai miesvaltaisuuden. Pinkit kunnat ovat naisvaltaisia, sinisissä miehiä on naisia enemmän.

Mukaan on laskettu 20—vuotiaat yksin asuvat. Kuntaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot. Ota kantaa Oletko ilman kumppania? Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista.

Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Kolumbiassa presidentinvaalit etenevät toiselle kierrokselle. Viiden tähden liikkeen puheenjohtaja haluaa Italian presidentille virkarikossyytteet. Bush joutui takaisin sairaalaan. Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin. Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Kuu yläpuolella nauroi selvästi, ja taivaankappaleelle muodostuivat Caravaggion kasvot.

Näytti kuin se olisi poltellut piippua. Mahorkan haju tunkeutui heinikkoon kuin Australian tulihelvetin katku. Älä puhalla savua suuhuni. Leppäkertun oli pakko tanssia juopuneena, sammiossa kurja kuusikoipinen tilsi viiniä paljain jaloin vaikka pohkeet eivät pitäneet ja pilkut olivat aikoja sitten kadonneet.

Ja kun edessämme on Halong Bay, herätän. Tarinassa on aivan toinen juoni. Lapioitteko mielummin vartalon oikealta vai vasemmalta puolelta? Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut vapaita naisia riittää! Suomessa on runsaasti vapaita naisia jotka etsivät miestä elämäntoverikseen netistä, ravintoloista, harrastusten parista ym. Harmi vaan että nämä naiset ovat lähes poikkeuksetta yksinhuoltajia, eronneita, runsaasti päihteitä käyttäviä tai sitten jotenkin muuten epäkelpoja.

Onko muutkin miehet tehneet samanlaisia havaintoja suomi-naisten huonosta laadusta? Onko koskaan käynyt mielessä etsiä kunnollista naista kotimaamme rajojen ulkopuolelta? Tintoretto Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Lapioimista Lapioitteko mielummin vartalon oikealta vai vasemmalta puolelta?

Kyllä, Suomessa on naisissa huono laatu. Sellaista mautonta arkipullaa, mikä ei sovi juhlapöytään. Suomalaisnaisten laatu ainakin yli 30v on huonoa. Tavallisesti tuollaisella vapaalla naisella on lapsi tai kaksi sekä useita hetken mielijohteesta solmittuja epäonnistuneita suhteita takana.

Nämä " karille ajautuneet" suhteet ovat tehneet naisista katkeria ja kyynisiä joiden kanssa suhteen luominen on vaikeaa tai peräti mahdotonta. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No kirjoituksesi perusteella minä 40v. D Ei kylläkään ole haku päällä, joten kirjoituksesi ei loukkaa minua mitenkään ; Olen minäkin pettynyt Suomalaisiin miehiin, aika monestikin mutten silti ole teitä haukkumassa vaan elelen mielummin yksin ja olen teille kaverina.

Olen huomannut, että elämä on paljon mukavampaa kun ei tarvi hampaat irvessä etsiä miestä vaan se, että keskityn omaan elämääni, kera ystävät joihin kuuluu myös miespuoliset ystävät: Minulla ei ole tapana naida ystävien kanssa, jos sinulla se menee niin Suurin ongelma nykynaisissa on En vain käsitä miten niin harhainen käsitys naisilla on omasta painostaan ja vartalostaaan.

Toisaalta normaalivartaloisimmilla ja hoikilla naisilla joilla on kysyntää on niin kovat odotukset miehelle ja heistä niin kova kilpailu että ei siihen soppaan oikein jaksais ryhtyä.

Pitäisi iskemällä iskeä naista ellei tätä tapaa Arkipulla suhteita en jaksais kyllä millään ja vaikea on muutamalla kandidaatille ollut selittää etten ole tuollainen ihminen enkä heistä löydä sen takia mitään mielenkiintoista. Jos puheen aiheet liikkuu tanssiin tähtien kanssa, mitä tänään syötäisiin ja leivottaisiin sekä joskus harvoin jossain "on se elämä ihmeellistä kun tuokin juttu sattui" tyyppisillä pintatasoilla niin en ymmärrä mitä yhteistä meillä voisi olla. Seksikin maistuu moisen ihmisen kanssa aivan puulta lopulta vaikka olisi erityisen hyvännäköinenkin nainen.

Se ei tarkoita että pitää olla jännittävä jne. Mutta suurin osa naisista tuntuu liikkuvan tuolla joko suu mutrussa tai tekoylipirteä hymy päällä tai sitten pahimmassa tapauksessa asenteella jossa millään mukaan luettuna ihmissuhteet ei ole mitään väliä, kunhan pelehditään ja tunteillaan koska elämähään ja vaikka seurustelua ei pidä ottaa tosissaan!

Toisin sanottuna joko ollaan vakavia arki-ihmisiä tai sitten ei oteta mitään tosissaan. En ole tosissaankaan huolissani että on vapaita naisia jos ei ole soveliaita. En ymmärrä oloa parisuhteissa joita olen nähnyt läheltä ulkopuolisena jossa olo on sellaista kun on. Ei se pelkkä seksi, toisen läsnäolo ja läheisyys riitä. Ehkä joillekin riittää, minulle ei. Etsin liikaa tietysti naisen persoonaa ja Suomessahan sellainen on OUT ellei se tarkoita että pitää olla sitten sairalloisen räväkkä, ylisosiaalinen ja itsekeskeinen pissapää.

Pari päivää sitten otsikoissa oli uutinen, että kaksi kolmasosaa suomimiehistä on ylipainoisia ja naisista puolet! Naiset ovat pakostakin tottuneet pullapoikiin, koska enemmistö miehistä on läskejä, mutta totta maar, minä uskon, kun sanot, että suomalaisten naisen paino on suomalaisille miehille ongelma! Ei ole naisen etsintä käynyt mielessä, mutta slaavimiehelle olisi tilausta Suomalaismiehen temperamentti ei sovi minulle. Luulin että hyvä koulutus ja siistit elämäntavat, kohteliaisuus, kiltteys naista kohtaan, luotettavuus, positiivinen asenne naiseen ja elämäään, monipuoliset harrastukset, humaanisuus, pidän lapsista, eläimet ovat söpöjä- autaisivat tässä parisuhde shakissa, mutta aina vaan vedän lyhyen korren naisen kiinnostuksen saamisessa.

Tarviin paremman konseptin tarjoilla itseni. Ongelmakseni alkaa tulla Suomen parisuhde kulttuuriin sopimattomuuteni nyt, en aijo vähään aikaa baareissa käydä, joten kumppaniin haku on siis aika heikkoa. Toki livenä teen aloitteen iisistikkin, jos siihen vasta signaalia naiselta saisin. Luulin naiivisti että minun supliikin vaillinaisuus kompensoitusi jotenkin "elämän muilla osilla". Eli työtön eppunormaali-mies risoissa farkuissa kalja salkkuineen on laadukkaampi kunhan osaa iskeä haluamansta naisen.

Näin karrikoidusti se on totta. En väitä että naisen ansaitsen kuin sormia napsautan. Mutta hitto vie on jotain vikaa jos ei edes mahdollisuutta saa kiinnostavalta naiselta. Myös tässä 30vee--luokassa naisilla on perheet pitkän parisuhteen jälkeen. Ne joilla on pitkä ura vain sinkkuna omaa yleensä NIIN utopistiset vaatimukset miehelle että tuskin täytän niitä saappaita miehenä.

Yh-nainen kyllä sopii minulle, mutta mä olisin taas se mitta keppi sille naisen exälle mihin mun jutut kuitenkin verrataan. Kestän sen, mutta onko sille vaihtoehtoja? Nuorempi lapseton sinkkunainen on toki unelma. En sano että naisten laatu on huono, en varmasti. Mutta kun ne vaatimukse ei näytä puolin ja toisin natsaavan, sen olen nyt jo nähnyt.

On käynyt mielessä kumppanini etsiminen muualta kuin Suomesta. Olen jo varovasti asiaa tutkinut, ja se nettideittaus on yhtä helppoa mulle englanniksi minusta kiinnostuneen naisen kanssa kuin että suomeksi-kotimaisen "emmää-nyt-tiijä-haluunko"-naisen kanssa suomeksi. Virossa juopporetku-mies on naiselle perheen päänä major Turn-off, sellainen mies ei ole jännittävä eikä hänta monikaan nainen siellä ota ristikseen! Kai kuka tahansa ennen seurustellut voi vertailla entisiinsä, jos niikseen tulee..?

Yhäreillä usein elämänkokemusta enemmän, prinsessamaisuus ym. Ihan sama kuinka siistit tai kalliit. Kiitos mielenkiinnosta kenkiäni kohtaan: D Ehkä siis kaivan saksalaiset para-maiharit kaapistani jälleen esiin. Toki voi vertailla exiinsä, jopa minä teen sitä ajatuksissani tietysti.. Kukapa haluaisi tehdät samat virheet kahteen kertaan? Mutta silti niin usein käy, vaikka niitä tahtoisi välttää. Pitää siis tunnistaa tilanteet ajoissa ja reagoida oikein. Yhäri nainen on minusta inhimillisempi poikaystävä kanditaattia kohtaan kuin lapseton sinkku yliopisto-neiti tää-on-upeeta-haaveineen.

Jopa minä tiedän tämän, mutten yleistä että kaikki naiset ovat näin. Suomalaisten miesten laatu on todella huono. Kannattaa hakea vaimo ulkomailta, kielimuurin takia eivät ymmärrä pitkään aikaan, millaisesta natisijasta on kysymys. Vakavasti; minne on kadonnut suomalainen sisu-mentaliteetti? Ne geenit, jotka ovat raivanneet ja rakentaneet maan, taistelleet itsenäisyyden puolesta?

Ehkä minäkin lähden ulkomaille. Ei Sisu kannata enää. Nykyään pitää antaa nopeasti jännittävä, ihana vaikutelma. Sen perusteella rakennetaan suhde ja toivotaan että se kestää.

Feminismi on tappanut sen sisu-mentaliteetin. Miksi mies sisuilisi, kun naisilta ei enää heru arvostusta tai kiitosta, vaan ainoastaan syyllistämistä. Voisin kuvitella, että asia on toisinpäin. Kulttuurimme ei näköjään ole kovin ratkaisukeskeinen?

Tärkeintä olisi unohtaa kuka ja mitä, ja mieluummin keskittyä siihen, miten tilanne saadaan korjattua. Hyvä synnyttää lisää hyvää. Pahaa tuskin kukaan tarvitsee lisää. Mutta oma on valintasi. Onpa hyvinkin, ja takana kolmen vuoden seurustelu venäläisnaisen kanssa joka päättyi "sopu"eroon toissa kesänä.

Oli ensimmäinen toisesta kulttuurista oleva seurustelukumppani, joten turha riehaantua. Suomi täynnä häiriintyneitä itseään inhoavia, heikosta itsetunnosta kärsiviä naisia, jotka eivät osaa sanoa EI kaikenmaailman pillunvonkaajille, vaan suostuvat näiden nussittavaksi ja sitten eivät ymmärrä miksi joku kunnollinen mies ei kelpuuta heitä parisuhteeseen, Kunnolliselle miehelle ei kelpaa suhteesta toiseen hyppivät hupakot!

No kunnon naiset eivät huoli tuollaista kielenkäyttöä omaavaa miestä, joten luokittelen sinut Suomalaiseksi idiootti-mieheksi jota en koskaan huolisi. Ulkkis miehet ovat parempia, eivät juo, pitävät naista hyvänä, ovat MIEHIÄ eivätkä inise tasa-arvosta siksi kun eivät jaksa tehdä miesten hommia vaan sysäävät naisille kaiken "tasa-arvon" nimeen..

No, mikäs se sieltä ilmestyi? Ei kai vaan nainen joka ei osaa sanoa EI! Nämä ulkkismiehet eivät inise tasa-arvosta, koska eivät todennäköisesti ole sellaisesta koskaan kuulletkaan.