How to find a thai kokkola

how to find a thai kokkola

Jouduin viikonlopux Kokkolaan ja päätin sitten lauantaina käydä Kokkolan taikkupaikkaa katsastamassa. Torikadun paikka oli kiinni joten askeleet Pitkänsillankadulle. Vaikka viime kerta oli aika heikko tapaus, se nätti isoilla silikoneilla mutta.. Ja tyttö oli vaihtunut! Uusi iloinen, kiva, palvelualtis ja mukava. Alta 3-kolmekymppinen, sopivan nätti. Mutta tärkein oli asenne! Ainakin tällä kertaa huipputyttö! Mukavin taikkukäynti vähään aikaan.

Jaksoi kivasti iltaan asti. Minäkin pistäydyin hiljattain Pitkänsillankadulla hieronnassa. Sisempi ovi oli lukossa, joten soitin ovikelloa. Oven avasi arviolta alle vuotias hoikka mustahiuksinen sievä thai-tyttö.

Hänellä oli toisen asiakkaan hieronta vastaanottohuoneessa kesken. Paa sanoi, että hän voi tilata paikalle toisen hierojan ja jatkaa minun kanssa vapauduttuaan. Maksoin 25 euroa puolen tunnin hieronnasta ja jäin odottelemaan hierojaa. Paikalle tuli alle kymmenen minuutin odottelun jälkeen lyhyt hoikka thai-nainen, jonka iäksi arvioin kasvojen perusteella 40 - 45 vuotta. Hänen mustat hiukset olivat poninhännällä. Hän hieroi melko hyvin. Olin hieronnassa alasti vain pikkupyyhkeen suojatessa kaluani.

Nainen oli pukeutunut tuulipuvun housuihin ja poolopaitaan. Hieronta kesti puoli tuntia eikä siinä ollut mitään seksuaalista. Hieronnan loputtua Paa oli vapautunut ja hän tuli jatkamaan minun hoitoa.

Maksoin hänelle tinkimättä sata euroa. Paan riisuuduttua huomasin, että hänen vartalonsa oli upea, ainakin jos tykkää hoikkavartaloisista thai-tytöistä. Paan rinnat olivat varsin isot, etenkin kun ottaa huomioon naisen pienen koon ja sirot muodot. Paa tarrautui heppiini ja sujautti kondomin sen ympärille jatkaen suuhoitoa. Jonkin ajan kuluttua hän kävi kontalleen pyytäen antamaan takaa. Tällaista toivetta ei voinut jättää toteuttamatta.

Paan ollessa kontallaan hänen muodot korostuivat. Vaikka perse oli hoikka, se oli selvästi muodokas ja leveämpi kuin vatsa. Pidin näkyä kiihottavana ja jonkin ajan kuluttua en voinut enää pidätellä, joten Paan tehtäväksi jäi pian irrotella täyttynyt sadetakki, joka oli saanut vaaleaa nestettä täytteekseen.

Suosittelen Paata kaikille, jotka pitävät nuorista ja hoikkavartaloisista thai-naisista. Hän oli koko ajan ystävällinen, hymyilevä ja palvelualtis. Asenne on siis kohdallaan.

Paa on mukava tyttö. Minunkin ehdoton suosikkini Kokkolassa Himohupakoitsija. Nätti kropaltaan ja mukavakin. Onkos porukka käyny lähiaikoina thaikku hieronnas, vieläks tämä Paa on paikalla?

Privana vois joku laittaa vinkkejä tarkemmin kun kokkolan seudulla liikun että missä kannattaa vierailla jne jne! Originally Posted by jeekeli. Onko tosi ettei kukaan ole käynyt testaileen lähiaikoina? Ei oikee uskalla vielä ite lähteä kokeileen, vähä arveluttaa joten kokemuksia kehiin! There are also some small sausages for kids. Own or manage this property?

Claim your listing for free to respond to reviews, update your profile and much more. Hotels near Pedagogy, K. All of your saved places can be found here in My Trips. Log in to get trip updates and message other travelers. Ranked 11 of 44 Restaurants in Kokkola.

Reviewed July 5, Best in town - Paras. Ask Satu P about Phrikthai. Write a Review Reviews 7. See what travelers are saying: Reviewed July 20, Ask Eero N about Phrikthai. Reviewed October 30, via mobile. Ask a question about Phrikthai. Reviewed September 15, via mobile. Ask Jussi S about Phrikthai. Reviewed July 1, via mobile. Ask jazmanautk about Phrikthai. Travelers who viewed Phrikthai also viewed.

Ask Eero N about Phrikthai. Reviewed October 30, via mobile. Ask a question about Phrikthai. Reviewed September 15, via mobile.

Ask Jussi S about Phrikthai. Reviewed July 1, via mobile. Ask jazmanautk about Phrikthai. Travelers who viewed Phrikthai also viewed. All restaurants in Kokkola What's your side of the story? Hotels travelers are raving about Original Sokos Hotel Kaarle.

All hotels in Kokkola 4. Restaurants 44 Hotels 4 Things to Do 9. By clicking or navigating the site, you agree to allow our collection of information on and off Facebook through cookies. Learn more, including about available controls: Email or Phone Password Forgot account? See more of Phrikthai on Facebook. Phrikthai Asian Restaurant in Kokkola, Finland.

Contact Phrikthai on Messenger. Miyabi Sushi Sushi Restaurant. Kung's Kitchen Asian Fusion Restaurant. Rock'n Roll Diner Restaurant. Monipuolin en valikoima sekä lisukkeita että pääruokia. Ruuhka-aik aan buffetissa saattaa olla pientä vajetta joissakin ruuissa mutta siitä huolimatta ehdottomas ti mun suosikki lou Ystävällin en ja iloinen henkilökun ta on myös plussaa! Oli todella hyvä ruoka ja palvelu.

Kävimme työporukal la syömässä. Vanhan näköinen seisahtanu t ruoka oli astioissa, jota oli vähä ja lisää pyydettiin tuomaan.. Juoma,sais kuulua hintaan myös. En ollu tyytyväine n. Maukasta ruokaa ja erittäin siisti, viihtyisä paikka.

Aina myös ystävällin en palvelu. Paikalle tuli alle kymmenen minuutin odottelun jälkeen lyhyt hoikka thai-nainen, jonka iäksi arvioin kasvojen perusteella 40 - 45 vuotta. Hänen mustat hiukset olivat poninhännällä. Hän hieroi melko hyvin. Olin hieronnassa alasti vain pikkupyyhkeen suojatessa kaluani. Nainen oli pukeutunut tuulipuvun housuihin ja poolopaitaan. Hieronta kesti puoli tuntia eikä siinä ollut mitään seksuaalista.

Hieronnan loputtua Paa oli vapautunut ja hän tuli jatkamaan minun hoitoa. Maksoin hänelle tinkimättä sata euroa. Paan riisuuduttua huomasin, että hänen vartalonsa oli upea, ainakin jos tykkää hoikkavartaloisista thai-tytöistä. Paan rinnat olivat varsin isot, etenkin kun ottaa huomioon naisen pienen koon ja sirot muodot. Paa tarrautui heppiini ja sujautti kondomin sen ympärille jatkaen suuhoitoa. Jonkin ajan kuluttua hän kävi kontalleen pyytäen antamaan takaa. Tällaista toivetta ei voinut jättää toteuttamatta.

Paan ollessa kontallaan hänen muodot korostuivat. Vaikka perse oli hoikka, se oli selvästi muodokas ja leveämpi kuin vatsa. Pidin näkyä kiihottavana ja jonkin ajan kuluttua en voinut enää pidätellä, joten Paan tehtäväksi jäi pian irrotella täyttynyt sadetakki, joka oli saanut vaaleaa nestettä täytteekseen.

Suosittelen Paata kaikille, jotka pitävät nuorista ja hoikkavartaloisista thai-naisista. Hän oli koko ajan ystävällinen, hymyilevä ja palvelualtis. Asenne on siis kohdallaan. Paa on mukava tyttö. Minunkin ehdoton suosikkini Kokkolassa Himohupakoitsija.

Nätti kropaltaan ja mukavakin. Onkos porukka käyny lähiaikoina thaikku hieronnas, vieläks tämä Paa on paikalla? Privana vois joku laittaa vinkkejä tarkemmin kun kokkolan seudulla liikun että missä kannattaa vierailla jne jne! Originally Posted by jeekeli. Onko tosi ettei kukaan ole käynyt testaileen lähiaikoina? Ei oikee uskalla vielä ite lähteä kokeileen, vähä arveluttaa joten kokemuksia kehiin!

Thread Tools Show Printable Version. BB code is On.

Buffet ei oo vielä kertaakaan pettänyt! Travelers who viewed Phrikthai also viewed. Learn more, including about available controls: About Us Help Center. Currently   users online  from 16 countries.